• ikon
  Mikael Larsen den 07-10-2016
  Torsdag den 3. november klokken 13:00-17:00.
   
  Torsdag den 3. november er der åben skole på Kalundborg Friskole.
   
  Tanken er, at alle grundskoler inviterer forældre og andre interesserede til en præsentation af skolen for at sætte fokus på forældres skolevalg. Det er organisationerne De frie Grundskoler samt Skole og Forældre, der står bag initiativet.
   
   
  I år er det hele skolen, der er med. Udover undervisning i alle klasser, vil kagekoret + Skolebandet øve og eleverne vil være de høflige værter, der gæsterne rundt på skolen.
   
  Undervisningen flyttes til om eftermiddagen og skemaet er lidt anderledes, end det plejer at være. (se vedhæftet program)
   
  For bh.kl. til 4. klasse er pasningen åben fra 6:30-13:00 – (Dette gælder alle elever i disse klasser uanset om man er tilmeldt Pasningen)
   
   
  Hvis der er større elever (5. – 9. klasse), der har brug for at kunne komme tidligere på skolen, må de gerne det. Der er tilsyn med dem. Her vil vi også gerne vide, hvem der benytter sig af dette tilbud.
   
   
   
  Vi ved godt at det sene sluttidspunkt, kan give lidt udfordringer med transport fra skolen, da sidste bus er kørt. Vi håber, I kan hjælpe med at løse udfordringen, ved at hjælpe hinanden med samkørsel. Hvis det er helt umuligt, må I gerne henvende jer på kontoret.
   
  Det er ikke muligt at bestille skolemad denne dag – så husk madpakken.
   
   
  Vi glæder os til at vise vores skole frem for offentligheden og måske I kunne hjælpe med at udbrede budskabet om vores åben-skole-dag til venner, bekendte og kollegaer.
   
 • ikon
  René Tholander den 21-06-2016
  Oversigtskalender for 2016/2017.
  Nye arrangementer og opdateringer sker kun i skoleintras kalender.
 • 03-11-2016
  13:00-17:00
  Åben skole · 00 · 01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 · 07 · 08 · 09
  1

Om Kalundborg Friskole

"Skolens syn på læring bygger på klassefællesskabet, hvor begejstring og gode oplevelser er vigtige forudsætninger for at faglig viden kan læres."

"Undervisningen skal gennem fag og færdigheder udvikle børnenes alsidige personlighed. Derfor stræber vi ikke blot mod faglige færdigheder, men mod at lærdom og dannelse må stå i en levende vekselvirkning til hinanden."

"Historien skal inddrages for nutidens skyld. Vi skal lære af menneskenes historie og af deres syn og tanker på livet."

"I mødet med billedkunst, musik, sang og poesi oplever vi et anderledes sprog, et sprog, der taler til vor fantasi og giver os en fornemmelse af livets storhed."

"Fællesskabet starter i det små på skolen,men børnene skal også opdrages i et større fællesskab og lære, at vi løser uenigheder med ord og ikke med vold."

"Det er væsentligt, at børnene lærer at føle et ansvar over for sig selv og hinanden."

"Et nært samarbejde mellem skole og hjem giver børnene tillid og tryghed, der er en forudsætning for et godt skoleliv."