René Tholander den 27-01-2016
    Har du ønsker og ideer til køreplanen for bus 576?

Kommunen spørger borgere og institutioner om deres ønsker til den kollektive trafik i det kommende år.

Bestyrelsen samler disse ønsker sammen og prioriterer og indsender dem på skolens vegne. Pia Østergaard modtager meget gerne input. på pia.m.oestergaard@gmail.com inden onsdag d. 10. februar.

• Mikael Larsen den 26-01-2016
    Kom til gratis foredrag med

ULLA DYRLØV

Torsdag den 25. februar kl. 18.30 – 21.00 Kalundborg Gymnasium, J. Hagemann-Petersens Allé 4

Alle er velkomne – Gratis – tilmelding nødvendigt! Tilmelding til arrangementet:

nordvestsjaelland@home-start.dk - tlf. 21 57 09

Se mere via linket.
    René Tholander den 03-07-2015
    Printenlig oversigtskalender
    Vi har igen i år lavet en kalender som er lidt bedre at printe end intras.
    Den bliver dog ikke opdateret i løbet af året.

Om Kalundborg Friskole

"Skolens syn på læring bygger på klassefællesskabet, hvor begejstring og gode oplevelser er vigtige forudsætninger for at faglig viden kan læres."

"Undervisningen skal gennem fag og færdigheder udvikle børnenes alsidige personlighed. Derfor stræber vi ikke blot mod faglige færdigheder, men mod at lærdom og dannelse må stå i en levende vekselvirkning til hinanden."

"Historien skal inddrages for nutidens skyld. Vi skal lære af menneskenes historie og af deres syn og tanker på livet."

"I mødet med billedkunst, musik, sang og poesi oplever vi et anderledes sprog, et sprog, der taler til vor fantasi og giver os en fornemmelse af livets storhed."

"Fællesskabet starter i det små på skolen,men børnene skal også opdrages i et større fællesskab og lære, at vi løser uenigheder med ord og ikke med vold."

"Det er væsentligt, at børnene lærer at føle et ansvar over for sig selv og hinanden."

"Et nært samarbejde mellem skole og hjem giver børnene tillid og tryghed, der er en forudsætning for et godt skoleliv."